Принцип роботи та головні переваги ПРК для бензовозів

Принцип роботи та головні переваги ПРК для бензовозів

В наш час одним із найбільш цінних активів являється паливо, через це важливою складовою інфраструктури є його ефективне транспортування. Особливу роль в цьому процесі відіграють бензовози та пристрої для їх заправки. Тому сьогодні існують спеціальні пристрої, які використовуються на машинах, що доставляють паливно-мастильні матеріали. 

Такі паливороздавальні колонки АЗС розроблялись спеціально для безпечного перекачування палива з великих цистерн в резервуар транспортного засобу. Їх основна функція ー не лише безперебійне забезпечення руху паливно-мастильних матеріалів, а й збереження їхньої якості та безпеки процесу.

З яких елементів складається колонка для бензовоза?

Паливороздавальна колонка на бензовоз ー важливе обладнання, від якого залежить ефективність та продуктивність роботи автозаправної станції. Це, як правило, стаціонарна установка, що складена з наступних частин:

  1. Роздавальний пістолет. Це пристрій, що призначений для видачі бензину чи інших нафтопродуктів із цистерни безпосередньо до бочки бензовоза. Він обладнаний системою керування та запобіжниками, які гарантують максимальну безпеку під час роботи.
  2. Високоточний лічильник. Усі сучасні паливороздавальні колонки мають вбудований витратомір, що точно дає зрозуміти, скільки паливних матеріалів було заправлено до цистерни.
  3. Електронна система керування. Блок, який має на меті проконтролювати процес наливу палива, відобразити відповідні дані на дисплеї та передати їх на систему обліку.
  4. Гідравліка. Це елементи, що відповідають за герметичність системи та безперебійну подачу бензину чи дизелю. Складається гідравлічна система з різних фільтрів, патрубків, з’єднувальних муфт тощо.
  5. Захист від переливу. Це спеціальні датчики, що дозоляють автоматично зупинити подачу ПММ, як тільки залита необхідна кількість.

Використовувати такі автоматизовані колонки досить зручно, вони полегшують роботу співробітникам АЗС та мінімізують появу похибок в розрахунках.

Принцип роботи та головні переваги ПРК для бензовозів

Де в Україні придбати якісні колонки для бензовозів?

Якщо ви знаходитесь у пошуку якісних та функціональних установок для заправки бензовозів, варто звернути увагу на продукцію компанії «АЗТ Славутич». Це український розробник та виробник високоякісного обладнання для автозаправних станцій. Тут можна замовити моделі різного типу та продуктивності за прийнятними цінами. Вони мають багато переваг:

  1. Моделі бренду досить компактні, тому легко встановлюються на бензовоз, там, де це буде зручно та вигідно.
  2. Корпус виготовлений зі сталі та має спеціальне покриття, що захищає колонку від корозійних процесів та впливу навколишнього середовища.
  3. Такі ПРК досить практичні, довговічні, надійні та точні.
  4. «АЗТ Славутич» не лише виробляє та продає своє обладнання. Компанія має в штаті кваліфікованих спеціалістів, які можуть виконати демонтаж старого обладнання, встановити та налаштувати нові колонки для їх коректної та ефективної експлуатації.
  5. Підприємство високо цінує усіх своїх клієнтів, тому без проблем допомагає з гарантійним та післягарантійним обслуговуванням.

Тому, якщо ви вже маєте або лише плануєте відкривати власну автозаправну станцію, то за справді надійним та якісним обладнанням рекомендуємо звертатись в представлену компанію.

Якщо ви плануєте працювати з легкозаймистими та небезпечними матеріалами, для оснащення транспортних засобів, що будуть їх транспортувати, варто обирати лише найякісніші, безпечні та сертифіковані паливороздавальні колонки. Таке обладнання гарантує ефективну роботу усієї станції та дуже швидко окуповується.

Кірова Єва

Кірова Єва