Цікаві Новини Сьогодні Онлайн > News World

Цікавості з Україні та світу

Xbox 360: модельний ряд та основні переваги

Січ 26, 2024
Xbox 360: модельний ряд та основні переваги

Ігрова консоль Xbox 360 залишається актуальною навіть попри активний розвиток ігрового ринку та вихід нових сучасних «зацифрованих» ігрових приставок. Це потужний пристрій, який дозволяє не лише грати у цифрові ігри, але й використовувати диски з іграми зі своєї колекції та насолоджуватись улюбленим сюжетом без необхідності витрачати додаткові гроші на їх покупку в режимі онлайн. Придбати Xbox 360 можна в магазині Retromagaz, на сайті найкращий вибір ігрових консолей та інших унікальних товарів для геймерів.

Моделі Xbox 360 та їх характеристики

Приставка Xbox 360 випускалася в різних модифікаціях, серед яких:

  • Xbox 360 Arcade — найперша ігрова консоль цього модельного ряду, для більшості користувачів вона вже не актуальна, проте поціновувачі ретро нерідко надають перевагу саме їй;
  • Xbox 360 Pro — вона була випущена після Arcade, отримала якіснішу систему охолодження та цілих 60 Гб пам’яті, на сьогодні вона також вважається застарілою;
  • Xbox 360 Elite — в цій моделі вбудований жорсткий диск 120 Гб, передбачена можливість грати в Xbox Lite, в комплекті йшла гарнітура з мікрофоном; лінійка побачила світ у грудні 2006 року, декілька років перевипускалася малими тиражами на честь виходу тієї чи іншої гри;
  • Xbox 360 S (Slim) — модель із вбудованим Wi-Fi-модулем, можливістю вибрати розмір жорсткого диска (120-500 Гб), сенсором руху, двома вентиляторами охолодження, сучасним дизайном корпусу; пристрої цієї моделі актуальні й сьогодні.

Кожна з цих моделей варта уваги навіть сьогодні, в епоху розвитку цифрових ігор. Xbox 360 сподобається тим, хто має в запасі диски з іграми або бажає зекономити на покупці віртуальних ігор та віддає перевагу дискам.

Переваги Xbox 360

Xbox 360 — це відома усім класика ігрових консолей, яка має своїх шанувальників по всьому світу. Серед переваг цієї консолі гравці виділяють можливість використовувати диски з іграми, які вже давно неможливо придбати в віртуальному магазині Microsoft (а у ретро-ігор є багато шанувальників навіть тепер). Також великим плюсом є класичний корпус у стриманому дизайні, зручні ергономічні джойстики без зайвих «наворотів», простий процес налаштування, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

Всі переваги можна оцінити самостійно, придбавши одну з моделей для себе. Вартість їх більш ніж доступна, диски з іграми також доступні за помірною ціною, можна грати з комфортом без великих витрат.